Mobilt sykkelverksted

Ønsker du å fremme en grønnere hverdag for din bedrift og gi bedre helse for dine ansatte? Da kan Tromsø Outdoor tilby deg.

Vårt mobile serviceteam kommer til din arbeidsplass og fikser syklene til alle ansatte for deg.
Vi har to typer tilbud:


1. Delt betaling mellom bedrift og ansatt

Bedriften betaler en grunnpris for å bringe et mobilt verksted til arbeidsplassen. kr 4000,- for 8 timer fra 08:00 til 16:00 på virkedager.

De ansatte betaler selv for tjenesten, og for deler som eventuelt endres på sykkelen.

Grunntjeneste kr 600,-

Full service kr 1300,-


2. Selskapet betaler hele tjenesten

Bedriften betaler grunnpris for å rigge et mobilt verksted (4000 kr per dag), og en fast pris per sykkelmekaniker per dag (kr 3000). Så en sykkelmekaniker en dag blir kr 7000,-. To mekanikere om dagen kr 10000,- mm.

Tjenesten inkluderer en sikkerhetssjekk og en enkel tjeneste. På vinterstid kan ansatte bytte til piggdekk, samt kjøpe piggdekk hos oss.

Syklene blir ferdig fikset i løpet av arbeidsdagen, og de ansatte vil få sluttmelding, tilstandsrapport og anbefaling om det skulle være noe mer å fikse. Er det mer som skal fikses, kan den ansatte enkelt komme innom vårt verksted i sentrum for å fikse det ( Fredrik Langes Gate 14 ).

Hvis det er interessant for deg og din bedrift, eller du har flere spørsmål om det, send oss en mail til workshop@tromsooutdoor.no så kan vi svare på spørsmålene dine og finne et passende tidspunkt for deg.

Similar articles

No items found.