Avtalevilkår

ÅPNINGSTIDER, HENTING OG LEVERING

Se forsiden for åpningstider. Hvis du kommer utenfor våre vanlige åpningstider, kan vi levere og / eller henteutstyr fra hoteller i sentrum (det tilkommer gebyr fra 100 NOK opptil 400 NOK for hver levering og hver henting, avhengig av type utstyr og sted).

Utleiesenteret kan på forespørsel åpnes utenom normale åpningstider (mot et gebyr på 400 NOK). Dette må bestilles og betales i forkant.

Ved henting må du signere en leiekontrakt, vi vil også be om ID-en din og ta en kopi av den. Vennligst ha ID-en din med deg.

For å leie noe av utstyret vårt kreves et depositum på 500,-til 3000,- NOK.

Ta med et fysisk bankkort (terminalen vår behandler kun betalinger og autorisasjoner med Visa- og Maestro-kort, vi beklagerulempene dette kan medføre). For å finne informasjon om depositum, se produktbeskrivelser eller vår prisliste.

PRISER

Alle priser er oppgitt i norske kroner (NOK). Prisene for utleie av utstyr omfatter kun utleie av utstyret. Du må hente og returnereutstyret til Tromsø Outdoors Aktivitet og Utleie Senter i Fredrik Langes Gate 14, Tromsø, med mindre du ordner levering / henting (se ovenfor). Kostnader forbundet med transport av utstyr til et annet sted er ikke inkludert i leieprisen, og skal betales som avtalt.

Kostnader for skadet, stjålet eller tapt utstyr vil bli lagt til leiekostnadene dersom utstyret blir tapt, stjålet eller skadet.

AKTIVITETER

Vi krever minst to deltakere på hver tur, hvis det kun er én person som er bestilt på aktiviteten på en bestemt dag eller tid, må vi kanskje kansellere turen. I dette tilfellet vil vi tilby plass på en alternativ aktivitet, en annen dag eller en full tilbakebetaling av turen.

Gitt at de er alle ute, er våre aktiviteter avhengig av vær. I tilfelle vi må kansellere en aktivitet på grunn av værforholdene (f.eks. Mangel på snø), vil vi tilby deg en alternativ aktiviteteller en full tilbakebetaling av turen.

Vennligst oppgi informasjon om allergi, eller spesielle behov du måtte ha når du foretar bestillingen.

Inkludert i prisen på en aktivitet gir vi utstyr som trengs for aktiviteten, men ikke klærne. Husk å ta med varme, vind- ogvanntette klær og sko, samt en lue og votter / hansker på alle våreturer. Du kan leie klær fra oss, men dette må arrangeres separat igod tide før turen starter.

Du må møte på startpunktet senest 10 minutter før avgang.

Tromsø Outdoor AS har alle lovpålagte forsikringer for utleie, salg og guiding.
Tromsø Outdoor AS sin ansvarsforsikring kansendes på forespørsel, men du må være sikker på at din egenforsikring dekker utgifter til medisinsk behandling du måtte habehov for i forbindelser med våre aktiviteter.

ENDRING AV RESERVASJON FOR AKTIVITETER

Du kan endre datoen for en bestilt aktivitet opptil 30 dager før aktivitetsdatoen uten kostnader. Hvis du vil endre datoen foraktiviteten etter dette punktet, er dette bare mulig hvis vi harledige plasser.

LEIE - BETALINGSVILKÅR OG TJENESTER

 1. Leieperioden gjelder for de datoer som er fastsatt i bestillingen.
 2. Leieperioden for utstyr er per dag (1 dag er opptil 24 timer).
 3. Full betaling av leieprisene kreves ved bestilling.
  Vi gir deg muligheten til å betale online ved hjelp av et Visa eller Master Card. Vi bruker sikre PayEx-transaksjoner.
  Hvis betalingsbetingelsene ikke følges som beskrevet, anses reservasjonen å bli kansellert innen 2 dager.
 4. For retur av utleieutstyr før dagen som er oppgitt ved bestilling, vil du ikke motta refusjon av leieprisene.
 5. Hvis du ønsker å returnere eieutstyret senere enn du har oppgitt på reservasjon, må du kontakte oss på forhånd og sjekke om utstyret er tilgjengelig. Hvis vi bekrefter datoendringen, må du betale de ekstra leieavgiftene senest når du returnerer utstyret.
 6. Tromsø Outdoor AS kan ikke garantere at du vil kunne forlenge leieperioden, men vi gjør vårt beste for å få utstyr tilgjengelig i vårt utleiesenter og i de fleste tilfeller er det ikke noe problem. Ta kontakt med oss ​​hvis du er i tvil, og vi kan gi deg informasjon om gjeldende reservasjoner.
 7. Tromsø Oudoor AS har som mål å gi deg det ideelle sportsutstyret og klærne, du kan alltid endre klærnes størrelse eller sportsutstyr når du ankommer, så lenge vi har disse tilgjengelige. Tromsø Outdoor AS kan ikke garantere tilgjengeligheten av utstyr i en annen størrelse enn bestilt.
 8. Forbruksvarer som paraffin, hvit spirit, ved etc. er ikke inkludert i leieprisen og belastes basert på forbruk eller må kjøpes separat (f.eks. Gasspatroner).
 9. All bruk av utstyr er på kundens egen risiko, og kunden har det fulle ansvar for eventuelle tap eller skader som oppstår i leieperioden. Klienten er også ansvarlig for enhver annen person som han / hun tillater å bruke utstyret. Tromsø Outdoor AS påtar seg ikke noe økonomisk ansvar for tap eller skade på mennesker, eiendom, næringsforhold eller lignende som kan oppstå ved bruk av det leide utstyret.
 10. Eventuelle problemer med utstyret skal umiddelbart rapporteres til Tromsø Outdoor AS via e-post eller telefon.
 11. For utleie av utstyr er det nødvendig med et depositum på 3000 NOK. Sjekk din bestillingsbekreftelse for detaljer. Hvis utstyret returneres i samme stand som det ble leid ut, vil depositumet bli returnert i sin helhet på stedet (hvis det er betalt kontant) eller innen få virkedager (hvis betalt via kredittkort), denne tiden avhenger av banken din og det kan ta lengre tid før reservasjonen slettes.

SYKKELUTLEIE - SPESIELLE TJENESTER

 1. Tromsø Outdoor AS er ikke ansvarlig for punkteringer i leieperioden og for uhensiktsmessig bytte av slange, noe som resulterer i ytterligere punkteringer. Kunder er ansvarlige for å bytte slange eller reparere en punktert slange på egen hånd. En ekstra slange og flere lapper er inkludert i leieprisen.
 2. Tromsø Outdoor AS er ikke ansvarlig for problemer med sykler eller annet utstyr som skyldes uhensiktsmessig bruk av sykkelen eller elementene (f.eks. Overbelastning, justering av sykkelhjul eller bremser osv.). Kostnadene til sykkelmekaniker eller assistanse i slike tilfeller må dekkes av kunden.
 3. Eventuelle problemer med syklene skal umiddelbart rapporteres til Tromsø Outdoor AS via e-post eller telefon.
 4. Tromsø Outdoor AS er forpliktet til å gi all nødvendig støtte og assistanse under reisen, og vi er tilgjengelig via telefon 24/7 hvis du trenger hjelp.
 5. Tromsø Outdoor AS anbefaler på det sterkeste å oppbevare sykler innendørs over natten for å hindre at de blir stjålet. Vi anbefaler også at du aldri forlater sykler uten tilsyn uten å låse dem last.

FORSIKRING FOR SKADET ELLER TAPT UTSTYR

Tromsø Oudoor AS tilbyr IKKE forsikring på leid utstyr eller brukere. Leietakere er ansvarlige for tap, tyveri eller skade på utstyr og må dekke kostnadene ved reparasjoner eller utskifting, opptil prisen på nytt utstyr av samme type og merke. Mulige avgiftervil bli levert på stedet. Kostnadene knyttet til eventuelle reparasjoner vil bli vurdert i hvert enkelt tilfelle etter samrådmed vår serviceavdelinger.

KANSELLERINGER

Følgende avbestillingsgebyr gjelder:

Avbestilling av bestillinger for alle utleie og guidedeaktiviteter for grupper

Avbestillinger mottatt innen 1 time etter bestilling eller mer enn 60 dager før datoen for utleie eller aktivitet: uten kostnad

31 - 59 dager før aktivitets- eller utleiedato: 25% av den totaleaktiviteten eller leieprisen

8 - 30 dager før aktivitets- eller utleiedato: 50% av den totaleaktiviteten eller leieprisen

Mindre enn 8 dager før aktivitets- eller utleiedato: 100% av den totale aktiviteten eller leieprisen.

Avbestilling av bestillinger for guidede aktiviteter for individuelle gjester

Avbestillinger mottatt innen 1 time etter bestilling eller mer enn 72 timer før datoen for aktivitet: uten kostnad

Mindre enn 72 timer før aktiviteten: 100% av den totaleaktivitetsprisen

Eventuelle avbestillinger skal gis i skriftlig form (via e-posttil post@tromsooutdoor.no) og gjelder fra og med datoen TromsøOutdoor AS har mottatt skriftlig melding om avbestillingen.

PRISENDRINGER

Alle priser kan endres som følge av eventuelle endringer i mva ogandre relevante skatter og avgifter.

Ovennevnte vilkår og betingelser gjelder fra 01.11.2018.