Sikkerhetsvilkår

Sikkerheten til våre gjester og ansatte er vår prioritet her på Tromsø Outdoor. For å sikre at gjestene våre får en trygg og hyggelig opplevelse på turene våre, tar vi følgende trinn:

Hver av våre ansatte må delta på førstehjelpskurs eller ha gjeldende førstehjelpsbevis.

Vi har omfattende risikovurderingsdokumenter for hver aktivitet vi utfører. Disse er tilgjengelige for alle våre guider til enhver tid. I dokumentene inkluderer vi alle risikoene vi forutser vil oppstå under reisen. Vi beskriver trinnene som anbefales for å forhindre disse risikoene, og handlingene som kreves hvis en ulykke inntreffer.

Alle våre guider må sette seg inn i dokumentene og følge disse prosedyrene.

Vi har en strukturert opplæringsprosedyre. Alle våre guider må være med på en tur før de leder den. Vi viser hvordan vi ønsker at turen skal fungere (inkludert gjestesikkerhet) og hvordan vi tar vare på miljø og kultur.

Tromsø Outdoor er delt inn i ulike områder. Aktiviteter, utleiesenter og verksted. Hvert område har en leder. Lederen har ansvar for å oppdatere risikovurderinger og sikre at ansatte kjenner til og følger dem.

Dersom en ulykke skjer, utarbeider vi en ulykkesrapport. Hvis en turoperatør har bestilt din bestilling, vil vi kontakte dem. Vi sørger for at gjestene finner medisinsk hjelp ved behov og følger opp situasjonen deres etter aktiviteten.

Våre guider vil spørre før aktiviteten starter om gjestene har noen helsemessige forhold (diabetes etc.) å være oppmerksom på i tilfelle en ulykke. Gjester bør være oppmerksomme på at de må informere guider om eventuelle helsemessige forhold som kan være relevante for deres og andres sikkerhet under turen.

Vi ønsker alle våre gjester en trygg og hyggelig tur med oss på Tromsø Outdoor.