Naturopplevelser -
siden 2006

Guidede aktiviteter, leie av utstyr, butikk og verksted i hjertet av Tromsø.

The team at Tromsø Outdoor in the field

Litt om oss

Som gjest kan du være trygg på at aktivitetene og utstyret på Tromsø Outdoor er av høy standard og samsvarer med forventningene du har til drømmeferien din i Norge. Tromsø Outdoor teamet består av dedikerte friluftsentusiaster, med relevant utdanning og erfaring i å veilede grupper i arktisk natur.

Kom innom verkstedet

Tromsø Outdoor har fullverdig verksted for ski og sykkelreparasjoner, som tidligere var forbeholdt service på eget utleieutstyr. Siden 2017 har vi ansatt flere dyktige mekanikere, og åpnet verkstedet for byens befolkning. Dette som en del av vårt ønske om å være en bedrift for lokalbefolkningen, og ikke bare rettet mot turister. Med base i Tromsø sentrum er vi perfekt plassert for alle som trenger reparasjon utført i løpet av arbeidsdagen.
The team at Tromsø Outdoor workshop working on a bike
The team at Tromsø Outdoor in the field

Kom innom butikken

Tidligere var Tromsø Outdoor kun basert på guidede aktiviteter og utleie. Vårt neste store prosjekt er åpning av nettbutikk. Siden 2013 harTromsø Outdoor utvidet seg til å kunne tilby et utvalg av friluftslivprodukter til salgs. Vårt mål er å kunne tilby de kvalitetsproduktene våre gjester etterspør. Siden februar 2019 er Tromsø Outdoor fått autorisasjon som Dynafit utsalgssted i Tromsø. Vi ser frem til å se deg i Sjøgata 14!
A group of tourist on the top of a mountain

Lei utstyr hos oss

Lag ditt eget tureventyr? Vi har langrenn-, fjell- og randoneeski, splitboards, skredutstyr, vinterklær og sko, tur-, terreng- og el-sykler, campingutstyr, fotostativ og mye annet turutstyr for utleie. Når du leier hos oss får du profesjonell veiledning i både bruk av utstyret, og turtips.

Hva våre kunder sier om oss

Tips og informasjon

Hva kan jeg gjøre i Tromsø? Når er det best å besøke Tromsø? Hvor kan vi gå og stå på ski? Hvor er de beste sykleturene? Er det trygt å dra på trugetur rundt Tromsø?  Når kan jeg se nordlyset? Hvor er de beste stedene for å se midnattsolen? Hva bør jeg ha med meg? Hvilke utleieski passer best for meg?
Artiklene våre inneholder mye nyttig og inspirerende informasjon om å reise i Tromsø.