Home
>
Activities
>
SpringSummerWinterAutumnYear-around
>
>
Guidet trugetur på Tromsøya
Hjem
>
Aktiviteter
>
VårSommerHøstVinterHelårs
>
>
Guidet trugetur på Tromsøya

Guidet trugetur på Tromsøya

En flott måte å starte dagen din på!

Bli med på en kort og morsomt trugetur i lett terreng. Denne turen er for de med liten erfaring med vinter og som aldri har prøvd truger før. Turen er også perfekt for familier med barn fra 8 år og oppover.


Etter en kort 10 minutters kjøretur til toppen av Tromsøya, lærer du først hvordan du setter trugene på og tar de av. Deretter begynner vi å gå inn i skogen.

Vår guide vil lede deg gjennom et flatt og lett terreng. Vi stopper flere ganger under turen for å ta bilder og gir deg informasjon om vår vakre by og det arktiske miljøet. Vi tilbringer tiden i et naturskjønt område med bjørk og granskog med mulighet til å nyte utsikten over det fjerne landskapet på Kvaløya på ene siden og fastlandet på den andre siden av øya. Vi tar noen korte pauser under turen, og en lengre for å nyte en varm drink og lefse.

Dersom du føler at to timer er for kort kan du sjekke vår guidet trugetur med besøk til en lokal kafé. Denne turen er på fire og en halv timer hvor vi drar til utkanten av sentrum for en litt lengre, men fremdeles lett trugevandring og stopper ved en lokal kafé på Kvaløya.

Ettersom været kan skifte raskt i Nord-Norge, må deltakerne ha varme klær - en vindtett jakke, bukser og vintersko på alle turene. De er ikke inkludert i prisen på turen, men kan leies separat før turen. Fra midten av februar kan solen være overraskende kraftig. Vi anbefaler derfor å ta med solbriller og solkrem.

Du kan legge til vintersko i reservasjon, da tar vi de med på turen.

Inkludert: truger, staver, varm drikke, guide og transport (10. min hver vei)

Varighet: 2 timer

Antall deltakere: 2-15

Minimumsalder: 8 år

Vanskelighetsgrad: Enkel / Familie / Alle

Siste møtetid og sted: 09:50 på Radisson Blu Hotel

Avgangstid og sted: kl. 10.00 på Radisson Blu Hotel

Om du ikke møter opp, eller kommer for sent for avreise, mister du turen og du vil ikke få refusjon.

Inkludert: truger, staver, varm drikke, guide og transport (10. min hver vei)

Varighet: 2 timer


Book activity:

Activity gallery:

No items found.

Activity gallery:

No items found.