Home
>
>
The team
>
Thor

Thor

Jeg vokste opp ved Varangerfjorden i Øst-Finnmark, og har bodd i Tromsø siden 1992. Jeg har tidligere bakgrunn innenfor politiyrket og hos militæret. Det er noe som har lært meg å utføre oppgaver utendørs i vanskelig vær og tøffe situasjoner. Fra barndommen av har jeg holdt på med utendørsaktiviteter både om sommeren og vinteren, uavhengig av vær. Lidenskapen min er å planlegge og gjennomføre turer der det bare er meg, min kone, naturen og været. Å flytte fra flate Varanger til Tromsø gjorde meg veldig kjent med fjell, spesielt rundt Tromsø.

Jeg vil beskrive meg selv som en allrounder. Jeg har erfaring innen svømming, orientering, militæridrett, trugeturer, langrenn, fjellklatring, fotturer, fiske i fjellvann, bekker og elver, og vinterfiske på is, samt jakt. Jeg har også syklet gjennom sommer og vinter i noen år. Jeg liker å forberede og vedlikeholde ski, sykler og utstyr selv.

Jeg er også interessert i gode måltider, kultur og sport. Derfor er Tromsø en fantastisk by å bo i. Vi har et veldig godt utvalg av lokal mat, kultur som musikk- og filmfestival, og selvfølgelig fjellene og havet rett utenfor døren.

Jeg ser frem til å hjelpe til med å promotere Nord-Norge og Tromsø spesielt gjennom Tromsø Outdoor.