Home
>
>
The team
>
Sylwia

Sylwia

Hei der! Jeg er Sylwia og du vil finne meg på Tromsø Outdoor aktivitets- og utleiesenter i Sjøgata 14, mesteparten av tiden denne vinteren, samme som forrige vinter.

Jeg vil gjerne ønske deg velkommen der, hjelpe deg med å finne riktig utstyr til ditt Tromsø eventyr og gi deg all nødvendig informasjon. Det kan like godt skje at jeg tar deg på en guidet snesko tur gjennom det snødekte skogsområdet på toppen av øya, siden jeg jobber som guide også.

Jeg flyttet til Tromsø i 2010 og har jobbet som byguide i seks år nå. Jeg liker veldig mye Tromsøs mange ansikter, den fantastiske naturen, spennende historien og det flerkulturelle samfunnet, og jeg er glad for å ha funnet hjemmet mitt her. Jeg tilbrakte mye av tiden min med lange turer gjennom naturen i alle sesonger, men jeg liker også fjellturer, snowboard, sykling og kajakkpadling når jeg får muligheten. Mitt eventyr med Tromsø Outdoor har begynt i 2016.

Siden jeg elsker å reise, utforske nye steder og bli kjent med forskjellige mennesker og deres kultur, liker jeg veldig mye å hjelpe våre besøkende, slik at de også kan ha en fantastisk Tromsø opplevelse.