Home
>
>
The team
>
Ignacio

Ignacio

Hei alle sammen!

Jeg er Ignacio fra Argentina og jeg ble forelsket i fjell og natur i en liten by i Andes, som heter Malargüe. Dette er min første gang i Norge og jeg er så spent på å være her i den arktiske byen Tromsø.

Jeg er svært eventyrlysten, derfor prøver jeg å leve livet mitt på den måten, reise og følge mine lidenskaper som snowboard, fotturer, ski, sykling, camping, fjellklatring eller bare nyte å være ute i naturen som holder barnet inni meg lykkelig.

Jeg begynte å reise og å leve på denne måten i 2016, og jeg har vært den lykkeligste versjonen av meg selv siden den gang. Jeg tror at det å jobbe på Tromsø Outdoor er det perfekte stedet å være omgitt av mennesker som virkelig gleder seg, og som deler de samme lidenskapene, vinteraktivitetene og livet generelt.

Jeg har elsket å fikse ting og å jobbe med hendene mine helt siden jeg var barn. Da jeg var ung, prøvde jeg å fikse lekene mine, og noen ganger lyktes jeg til og med ...

Jeg vokste opp til å bli mekanisk ingeniør og gikk videre til å fikse “større leker”. Du kan se meg på leiesenteret: denne sesongen skal jeg fikse utstyret ditt i butikken, men jeg er også i resepsjonen, der jeg vil hjelpe deg med å finne riktig utstyr til dine behov, og sørge for at du har en flott ferie.