Sykkeltransport langs kysten med Hurtigruten mellom Tromsø og Bergen eller Tromsø og Kirkenes

Sykkeltransport langs kysten med Hurtigruten mellom Tromsø og Bergen eller Tromsø og Kirkenes
No items found.
No items found.

I tillegg til sykkelen kan du bestille sykkeltransport langs kysten til alle Hurtigrute terminaler mellom Tromsø og Bergen eller Tromsø og Kirkenes.

Denne tjenesten må bestilles minst 5 dager før reservasjonsdato.

LES MER INFO UNDER

For sykkeltransport bruker vi frakttjenesten på Hurtigruten.

Sykkelen(e) må hentes/leveres til Hurtigrutens terminaler i ukedager: mandag til fredag mellom kl. 8.00 og 15.00. For denne tjenesten på et annet tidspunkt, kommer gjelder tilleggsavgifter. Vi har ikke mulighet til å motta sykkelen til andre steder enn Hurtigrutens terminaler.

Serviceavgiftene gjelder:

- 600,- NoK for transport av én sykkel, én vei til hvilken som helst terminal mellom Tromsø og nord til Båtsfjord eller sør til Ørnes, inkludert disse destinasjonene, henting/levering (retur) i ukedager mellom kl. 8.00 og 15.00.

- 750,- NoK for transport av én sykkel, én vei fra Tromsø til destinasjoner mellom Nesna-Bergen sør og til Vardø og Kirkenes i nord, henting/levering (retur) i ukedager mellom kl. 8:00 og 15:00.

- 400,- NoK tilleggsavgift for henting eller levering fra/til terminal i helgene mens Hurtigruten legger til kai på dagtid. For alle destinasjoner er denne gebyren for én tjeneste.

- 2250,- NoK tilleggsavgift for tjenester om natten og i helgene når Hurtigruten ikke er i havnen. For alle destinasjoner er denne gebyren for én tjeneste.

Hvis du ankommer for sent til avtalt møtetiden, må du vente til de vanlige åpningstider i ukedager for å hente eller levere sykkelen din.

Tjenesten tilbys for hybridsykler, bysykler, samt noen terrengsykler og på spesialavtale landeveis og elektriske sykler. Flere detaljer om terminaler og deres plasseringer finner du under i lenken: http://norlines.no/en/where-we-are/terminals/

Når du henter sykkelen på terminalen, må du kontrollere at alt bestilt utstyr er til stede, og at sykkelen er uskadet etter transport. Hvis du finner noen skader på sykkelen, vennligst vis den til terminalansvarlig og kontakt Tromsø Outdoor umiddelbart.

Ved levering av sykkel ved terminalen må du selv plassere sykkelen på en spesiell EU-palle som vi sender til deg. Sykkelen(e) skal monteres på et sykkelstativ som vanligvis brukes til å transportere sykler på taket på bilen (be om instruksjon om hvordan du gjør det når du henter syklene i Tromsø om nødvendig eller kontakt oss via e-post på forhånd) og Videre registrerer sykkelen med terminalkontoret på stedet.

Bilder på hvordan forberede sykkelen for transport (klikk for å åpne)

Book product:

Recommended products:

No items found.
No items found.