Ekstra/forlenget åpningstider på utleiesenteret ved forespørsel.

Ekstra/forlenget åpningstider på utleiesenteret ved forespørsel.
No items found.
No items found.

Våre åpningstider:
9:00-18:00 hver dag I november-april
9:00-16:00 I ukedager I I mai
10:00-15:00 I helgene I mai
Ved forespørsel kan vi holde senteret åpent utenfor våre normale åpningstider. Denne tjenesten koster 400,- NOK. Før du bestiller, kontakt oss på epost post@tromsooutdoor.no

Før du bestiller, kontakt oss på epostadressen post@tromsooutdoor.no for å sjekke om vi kan tilby denne tjenesten I den ønskede perioden. Denne tjenesten må bestilles minst 3 dager før slik at vi kan følge norsk arbeidslov. Dersom henvendelsen kommer I siste liten, vennligst ring oss slik at vi kan se om det er mulig å ordne det – vi er her for å kunne hjelpe deg!  

Dersom du ønsker å hente og levere leieutstyr utenfor våre normale åpningstider,ber vi deg å bestille denne tjenesten to ganger og gi oss nærmere detaljer angående henting og levering I bestillingen.

Vi holder til I Sjøgata 14. Én dagsleie regnes som tiden (inntil 24 timer) fra du har hentet utstyret.

Dersom du ankommer sent, ber vi deg om å kontakte oss slik at vi kan vente på deg. Det kan være at du må hente utstyret dagen etterpå.

Vi leverer ikke randonee/toppturskiutstyr til hoteller eller private adresser I Tromsø. Det er viktig for oss å møte deg slik at vi kan forsikre oss at din bestilling blir levert til dine forventninger og at du vet hvordan utstyret skal brukes.

Book product:

Recommended products:

No items found.
No items found.