3-personers ekspedisjonstelt - Helsport Fjellheimen X-Trem og Lofoten X-Trem

Helsport
3-personers ekspedisjonstelt - Helsport Fjellheimen X-Trem og Lofoten X-Trem
No items found.

Fjellheimen X-Trem Camp 3

Helsports Fjellheimen-serie er kjent for å gi svært mye volum til en lav vekt. X-Trem utgaven er intet unntak, og er deres letteste X-TREM-telt i forhold til størrelsen.

Teltet ble til i samarbeid med profesjonelle brukere av Pro-varianten; de likte teltet så godt at de ønsket seg en ekstrem versjon for bruk under enda mer krevende forhold. Resultatet ble et telt med samme mål og volum, men med stormmatter, forsterkede barduneringskapper og flere detaljer som gjør det bedre rustet for å utstå de mest ekstreme vinterforholdene. Teltet har en ypperlig kombinasjon av lav vekt, kompakt pakkvolum og høy grad av sikkerhet.

Fjellheimen X-Trem har etterhvert blitt et etterspurt telt fra mange aktive brukere på ekspedisjoner, men det er også et svært populært helårstelt blant de som ønsker et sikkert telt for alle årstider.

Telttype: tunneltent
Personer: 3
Mål pakket: 19x50 cm
Vekt: 4,46 kg inkl. plugger
Farge: rød/gul

Vekt plugger: 0,66 kg | 27 plugger
Stanglengde: 2 x 330 + 1 x 285 cm
Innganger: 2
Vestibyler/baggasjerom: 1

For mer informasjon og bilder av teltet, klikk på lenken:  https://www.helsport.no/fjellheimen-x-trem-camp


Lofoten X-Trem Camp 3

Lofoten X-Trem Camp er allrounderen for de tøffe turene. Lofoten X-Trem Camp er et praktisk, romslig og svært robust tunneltelt som byr på relativt lav vekt og høy komfort for turer hele året, selv når det blåser som verst på vidda. Tross den lave vekten er det god plass innvendig. Innerteltet har myggnetting, og det er enkelt å lage mat og lagre utstyr i det store forteltet. Forteltet kan i tillegg åpnes helt, noe som gir god utsikt og lufting, selv i regn- og snøvær.

Den aerodynamiske utformingen gir svært god vindstabilitet på turer med kraftig vind, og det er enkelt å sette opp alene. Firesesongs ventilasjon og slitesterke materialer gjør dette teltet perfekt for eventyr hele året. Med ekstra kraftige barduner, barduneringskapper, stormmatter og doble stangkopper (som muliggjør bruk av dobbelt sett stenger) er dette allrounderen for de tøffe turene.

Telttype: tunneltent
Personer: 3
Mål pakket: 19x53 cm
Vekt: 4,46 kg inkl. plugger
Farge: rød/gul

Vekt plugger: 0,66 kg | 23 plugger
Stanglengde: 1x330 + 2x270 cm
Innganger: 2
Vestibyler/baggasjerom: 1

For mer informasjon og bilder av teltet, klikk på lenken: https://www.helsport.no/lofoten-x-trem-camp


1 dagsleie = leie inntil 24 timer.
Prisen for manglende plugger: 20,- NOK per stk.
Dersom teltet trenger profesjonell rengjøring etter ditt bruk, vil du bli belastet for rengjøringsutgiftene.