Språk Språk
Cycling Håkøya IMAG0288_500x375

Sykkelutleie i Tromsø

Tromsø Outdoor tilbyr alle typer sykler for utleie. Vi har landeveissykler, terrengsykler både hardtail og fulldempere, bysykler, hybrid/trekkingsykler, tandem, el-sykler og enhjulssykler. Vi tilbyr også alle typer vanntette vesker, bakvesker(20liter), lowrider-vesker forran(12,5 liter), og styrevesker(5 liter) med kartmappe. Vi har også hengere for varetransport(enhjulshenger fra BOB(90liter) med og uten demping, Croozer Carco), og barnehengere fra Croozer for både 1 og 2 barn(opp til 45kg).

Når du leier sykler fra oss får du med hjelm, wirelås, lys, refleksvest, rep.sett med ekstra slange, lappesaker og nødvendig verktøy, Vi har sykkelkart med forslag til turer, og forhåndsbooker du sykler gir vi gode tips til turer tilpasset dine ønsker og behov.
Priser:
1 døgn fra NOK 275,-

Utleiesenter:
Tromsø Outdoor har 170 sykler stasjonert på aktivitets og utleiesenteret i Sjøgata 14, midt i Tromsø sentrum. Her har vi også telt, lavvoer, soveposer, campingutstyr og mye mer for utleie.

Transport av sykler:
Du kan også få sykler og utstyr levert til hotel og båt i Tromsø, mot tillegg i prisen. Vi har også avtale med Norlines om sending av sykler på Hurtigruten langs kysten av Nord-Norge. Pris eks. Retur Bode/Svolvær - Tromsø NOK 500,- pr sykkel. 

Fly and Bike
Vi kan også tilby leiesykkel hentet og levert på Tromsø Flyplass. NOK 400,- (opp til 4 sykler). Vi er med i Widerøes Fly & Bike konsept: http://www.wideroe.no/kampanje/fly-n-bike

Språk Norsk - NorwegianSpråk English - Engelsk