Språk Språk
DSC02204

Sykkeltransport

Sammen med sykkelen kan du bestille sykkeltransport langs kysten til alle Hurtigrutekaier mellom Tromsø og Bergen eller Tromsø og Kirkenes.

Denne tjenesten må bestilles minst 5 dager før reservasjonsdato.

Vennligst bestill servicen på nettet via Tromsø Outdoors nettsted, du kan gjøre det sammen med sykkelen eller senere (i så fall, skriv en kommentar hvilken bookingnr. sykkelbestillingen din har)

 

For sykkeltransport bruker vi frakttjenester på Hurtigruten.

Sykkel skal hentes fra / returneres til Hurtigrutenkaia på Norlines terminaler i ukedager: mandag til fredag mellom kl. 8.00 og 15.00. For service levert på annet tidspunkt, tilleggsavgifter gjelder. Vi har ingen mulighet til å motta sykkelen til andre steder enn Norlines Terminaler.


Følgende serviceavgifter gjelder:

- 550 Nok for transport av en sykkel, en vei til hvilken som helst port mellom Tromsø og nord til Båtsfjord eller sør til Ørnes, inkludert sykkelhenting/ retur i ukedager mellom 8:00 og 15:00.

- 750 NoK for transport av en sykkel en vei fra Tromsø til destinasjoner mellom Nesna-Bergen sør og til Vardø og Kirkenes i nord, inkludert sykkelhenting / retur i ukedager mellom 8:00 og 15:00.

- 400 NoK tilleggsavgift for sykkelhenting eller retur fra eller til terminalen i helgene mens Hurtigruten ligger til kai på dagen - for alle destinasjoner er gebyren for en tjeneste.

- 2250 NoK tilleggsavgift for service om natten og i helgene når Hurtigruten ikke er i havnen - for alle destinasjoner er gebyren for en tjeneste.Hvis du ankommer sent for den ordnede møtetiden, må du vente til de vanlige åpningstidene på ukedager for å hente eller returnere sykkelen din.

Tjenesten tilbys for touring, city, noen terrengsykler og på spesialavtale vei og elektriske sykler.
Flere detaljer om terminaler og deres plasseringer finner du i lenken: http://norlines.no/en/where-we-are/terminals/ (click to open)
 

Når du henter sykkelen på terminalen, må du kontrollere om alt bestilt utstyr er til stede, og sykkelen er uskadet etter transporten. Hvis du finner noen skader på sykkelen, vennligst pek den ut til terminalansvarlig og kontakt Tromsø Outdoor umiddelbart. Ta et bilde før du flytter sykkelen fra pallen.

Ved sykkelretur på Norlines terminal må du selv plassere syklen på en spesiell EU-palle som vi sender til deg. Sykkel skal monteres på sykkelstativet som det vanligvis monteres på taket på bilen (be om instruksjon om hvordan du gjør det når du henter syklene i Tromsø om nødvendig eller kontakt oss via e-post på forhånd) og Videre registrerer overføringen med terminaloffiser tilgjengelig på stedet.

Se på bildene hvordan de er montert på pallen (click to open)

 
 
Språk Norsk - NorwegianSpråk English - Engelsk