Språk Språk
02 Kristin Tonjer 2016

Ishavskysten fra Tromsø til Svolvær

En opplevelsesreise i Nord-Norge, med mektige natur og lukt av ramsalt sjø!

Ishavskysten fra Tromsø til Svolvær er et eventyr for deg som liker en litt utfordrende sykkelferie. Trekk pusten og fyll lungene med frisk sjøluft før du med vind i håret legger ut på en sykkeltur i et spennende og vakkert øylandskap.

07_Senja

Sykkelferie på magiske Senja - 8 dagers tur

TROMSØ - SOMMARØY – SENJA – FINNSNES - TROMSØ

Opplev et lite stykke Nord-Norge på nært hold. Fra den livlige byen Tromsø går sykkelturen vestover gjennom flott og variert natur, og møter havet på Sommarøy. Derfra går turen til Senja og den dramatiske yttersida. Du bor to netter på idylliske Hamn i Senja, som har et vidt spekter av aktiviteter. Siste etappe viser kontrastenes Senja, fra barske fjell på yttersida til rolige åser, sakteflytende elver og fossende bekker på innersida.
Fra Finnsnes går turen med hurtigbåt tilbake til Tromsø.
Tromsø Outdoor road cycling Malaga Spain 1_500x279

Sykkel og Bibel i Malaga høstferien 2015

Bibelcamp med landeveissykling i uke 41

Bruk høstferien til å bli oppbygd både fysisk og åndelig. Bli med på Caminantes bibelcamp i Malaga, og få fine sykkelturer mellom bibeltimene på formiddagen, og kveldsmøtene. Tromsø Outdoor tilbyr guidede sykkelturer tilpasset programmet på bibel campen. Sykkelturene er guidede fellesturer på landeveissykkel på ca 4-6 timer inkludert lunsjstopp.

Cycling Håkøya IMAG0288_500x375

Selvguidet sykkeltur langs Ishavskysten

Ny pakketur! 9 dager Tromsø - Svolvær Fra NOK 11.000,-

Ishavskysten er et paradis for deg som liker en opplevelsesreise på sykkel på store og små øyer! Ta et dypt åndedrag og fyll lungene med frisk sjøluft før du med vind i håret legger ut på en sykkeltur i et spennende og vakkert øylandskap. Fra den livlige byen Tromsø, omgitt av fjell, fjord og øyer går sykkelturen gjennom en flott og variert natur, over Kvaløya via Kattfjorden ut til sørsiden av kysten, til fiskeristedet og øya Sommarøy.

Språk Norsk - NorwegianSpråk English - Engelsk