Språk Språk

Guidet sykkeltur Kvaløya (TO 004)

Lauklines - Vasstrand - Tulleng - Lauklines 3 timer NOK 795,- pr. pers.

Dette er turen for deg som ønsker en rolig opplevelse med både kultur og naturinntrykk. Vi sykler mellom fjord og fjell, ut i havgapet, og besøker et autentisk Nord-Norsk bryggemiljø, slik det fremstod tidlig på 1900-tallet.

Sykkeltur Kvaløya

Turen starter fra Lauklines Kystferie, i Kattfjorden, på yttersia av Kvaløya utenfor Tromsø. Herfra følger vi en lite trafikkert blindvei ut til Vasstrand som er en liten bygd, med noen få innbyggere. Her ute har vi utsikt mot Sommarøya lengre sør, og havet vestover. På tilbaketuren stopper vi på Tulleng brygge og får omvisning på bruket. Her er det bl.a gamle rorbuer, saltbrygge og butikk. Ved ankomst på Tulleng får du servert kaffe og Kattfjordlefse. I butikken kan du også få kjøpt kandis, drops og souvernirer. Siste del av turen går i rolig tempo tilbake til Lauklines, der det er innlevering av sykler og hjelmer.

Hele turen går i flatt terreng, på asfaltert vei. Det kreves normale sykkelferdigheter for å gjennomføre turen. Været skifter fort i Nord Norge. Vi anbefaler derfor at du har med vanntett jakke/buske og skotøy på alle våre turer.

Inkludert: - Sykkelleie m/hjelm - Kaffe/te med lefse - Lokalkjent guide

Sesong: mai - sept.
Tidsforbruk: 3 timer
Startpunkt Lauklines Kystferie, Kattfjord.
Starttid kl. 10.00
Min. 2/maks. 30pers.
Gradering: Lett/Middels
Kan bestilles transport fra Tromsø sentrum t/r 1.5 timer 300 pr. pers.

Språk Norsk - NorwegianSpråk English - Engelsk